RUMB col·laborarà amb el MiniBeat!

Rumb
Rumb

RUMB, una associació cultural i musical de Granollers, que entre d’altres gestiona el CUB, un equipament públic musical que s’ubica dins l’espai de Roca Umbert, fàbrica de les Arts, estarà present en el Festival MiniBeat.

RUMB té per objectiu no només gestionar la disposició de locals d’assaig en el CUB, sinó també té per objectiu fomentar la formació, creació, exhibició i difusió de la música popular de la nostra comarca.

Ens fa moltíssima il·lusió poder comunicar i poder confirmar la col·laboració de l’associació RUMB amb la primera edició del Festival MiniBeat.

RUMB ens oferirà un taller musical completament obert a tothom, amb un munt d’instruments musicals perquè tota la família pugui fer tastets musicals de forma activa. Si sempre havies somiat tocar la guitarra, o pica fort al bombo d’una bateria, ja ho saps, vine al MiniBeat i ho podràs fer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s