Escola de música Combo, al Festival infantil de música MiniBeat.

combo800L’Escola de música Combo ofereix diferents espectacles i tallers en la propera edició del Festival MiniBeat.

Una de les ofertes musicals que hi haurà al MiniBeat, són dos combos que vindran a tocar al Festival en un dels escenaris que hi haurà a les instal·lacions de Roca Umbert. Aquest dues combos estan formades per nois i noies de 11 a 14 anys i les ambdues formacions són d’estil rock.

Una de les formacions s’anomena Hit Hat Combo, l’altra Combo Thunders. Ambdues oferiran un repertori de clàsssics del rock, ja sigui executant versions d’AC/DC, Nirvana, Fito & Fitipaldis o fins i tot del mateixos The Ramones entre d’altres. Seran sense cap mena de dubte una de les propostes juvenils més fresques i atrevides.

Per una altra banda, l’Escola Combo oferirà també al Festival MiniBeat algun taller musical. En aquest cas, un taller per a nadons anomenat “Combo Babies” (Música per a nadons). Aquest taller s’oferirà en dos horaris diferents i es tractarà d’una sessió de 45 minuts adreçada a nadons fins a 36 mesos acompanyats per un màxim de dos acompanyants.

L’objectiu principal d’aquesta sessió és fer gaudir de la música als nadons i estimular el seu desenvolupament sensorial i motriu a través de la música. Es tracta d’una mostra de l’activitat que s’està duent a terme a l’Escola de música Combo. El procediment habitual és a través del joc. En una ambient alegre i proper cantarem, ballarem, escoltarem, tocarem instruments de petita percussió i experimentarem i gaudirem de la música.

L’encarregada d’aquesta activitat és la Gema Maria Navarro, mare de dos fills, llicenciada en piano i cantant, formada en pedagogia i musicoteràpia per embarassades i primera infància. Duu a terme Combo Babies (Música per a nadons) i Combo Family (Música en família) a l’Escola de música Combo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s