Vols col·laborar amb el MiniBeat? obrim inscripció de voluntaris “MiniBeaters”

Després de re-confirmar les primeres bandes per la cinquena edició del MiniBeat, que se celebrarà el 19 de setembre del 2021 a Granollers amb Azucarillo KingsTokyo Sex Destruction i Rombo. L’Associació l’Arcada Koncerts que organitza el festival, obre l’inscripció per la gent que vulgui col·laborar amb les diverses tasques del festival.

El MiniBeat és un festival on es prioritzen les activitats que transmeten noves sensacions per compartir en família, o amb amics, un espai per crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura underground. Tot el ventall de concerts i tallers que ofereix el festival, es basa en una entrada amb preus populars i alternatius a l’abast de tothom, fora del món comercial que mou la majoria de propostes culturals actuals. Per això és indispensable el suport de la gent amb inquietuds que vulgui col·laborar en una proposta poc convencional, arriscada i molt motivadora.

Si vols ser MiniBeater, omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte. Moltes gràcies!
Salut i música!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s