Nina Moth, vocalista de la banda de posthardcore illinoise, vindrà en format acústic

Anunciem una nova incorporació al cartell del MiniBeat, en aquest cas, una troballa i de les bones. Nina Moth és un raig de llum enmig de la foscor actual, una alegria continguda d’un futur que pot ser molt millor.

Amb la Nina Moth no tot són crits o cabells a la cara. Després de 16 anys mostrant amb illinoise la faceta més enèrgica, comença a sortir a la llum la vessant més intimista i despullada fins ara amagada. Al final els secrets acaben sortint de la cova.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s