VENDA D’ENTRADES

ENTRADES EDICIÓ 2020 /// 20.09.2020

Pack familiar (2 adults + 2 infants): 30€
Adult (a partir dels 12 anys fins als 99): 12 €
Infants (a partir dels 2 anys fins als 11): 6€
Nadons (fins als 2 anys): 1€

Podeu comprar les entrades aquí mateix

*Amb l’adquisició de l’entrada del Festival MiniBeat, es dóna permís a la possibilitat d’aparèixer a les imatges i vídeos que es puguin realitzar dins del festival. Si no i vols aparèixer, només ens ho has de comunicar i retirarem la imatge. Gràcies!


Formulari pel retorn de les entrades

A causa de l’emergència sanitària que vivim actualment, s’ha consensuat des de l’associació de l’Arcada Koncerts, com a organitzadors, amb l’Ajuntament de Granollers aquest canvi d’ubicació al calendari. El Festival MiniBeat es mou del 10 de maig al 20 de setembre del 2020. Si tens l’entrada i  no et va bé el canvi de data, omple el següent formulari indicant el número de l’entrada i el nom del comprador. Teniu temps fins a l’11 de setembre 2020.

Davant la situació actual, s’ha valorat la necessitat d’ajudar a l’escena musical a remuntar la situació i entre tots ho farem possible. Des de l’associació farem tot el necessari per activar l’escena i amb el Festival MiniBeat creiem que és una bona ocasió per començar. Per això us demanem, que els interessats us feu amb l’entrada com a forma de SUPORT a tot un sistema que quedarà molt tocat. Si no es pogués realitzar per algun repunt del COVID19, no patiu, es retornaran les entrades amb el mateix sistema esmentat anteriorment.

Gràcies per la comprensió, salut i cuideu-vos molt!

 

Festival familiar de música alternativa de Granollers

<span>%d</span> bloggers like this: