GRÀCIES A TOTHOM!

El passat diumenge 6 de maig es va celebrar amb gran èxit la tercera edició del Festival MiniBeat. Es va penjar el cartell de “sold out” per tercer any consecutiu, fent d’aquesta edició la consagració d’aquest projecte. Un any on hem lluitat contra les inclemències del temps però que la determinació de totes les parts implicades ha fet que sortís un dia esplèndid. El fet d’esgotar totes les entrades durant les tres edicions de vida, demostra que no està tot perdut en aquest món, que organitzar les coses des de l’interior, deixant fluir l’instint per sobre de lo racional, valorant els artistes pel que transmeten i no per les seves vendes, agrupar entitats de l’entorn fomentant la participació… tot això arriba a un públic que capta el missatge i que valora l’esforç de tots els actors implicats. Si vau sortir una mica més feliços del MiniBeat, nosaltres ja ens sentim satisfets, les mostres de suport vingudes de totes bandes, ens fan agafar forces de cara a la pròxima edició. Ara toca valorar, mirar el que es pot millorar i gas a fondu. Continua llegint GRÀCIES A TOTHOM!

Sabeu com acabarem el MiniBeat d’aquest any? …amb els Manero Sound System!!

Manero Sound System és l’espectacle que presenta tota l’essència de la Fundació Tony Manero en format trio. Serà el darrer concert del MiniBeat, a la Sala Nau B1, després de veure l’arsenal de propostes d’aquest any, serà un moment per deixar-se anar i ballar fins al extasi més sublim. Buaaaaaaa Continua llegint Sabeu com acabarem el MiniBeat d’aquest any? …amb els Manero Sound System!!

“We can be Heroes just for one day”. Aquest any edició especial del MiniBeat dedicada al desaparegut David Bowie


Aquest any el Festival MiniBeat ret homenatge al gran David Bowie,  nascut a Brixton, al sud de Londres, Bowie va mostrar gran interès per la música des de la seva infantesa, finalment estudiant art, música i disseny abans d’embarcar en la seva carrera professional com a músic en 1963. Tot i haver llançat un àlbum (David Bowie ) i diversos senzills abans, Bowie va aconseguir notorietat al juliol de 1969, quan el seu senzill «Space Oddity» va arribar al top 5 de la llista britànica de senzills. Continua llegint “We can be Heroes just for one day”. Aquest any edició especial del MiniBeat dedicada al desaparegut David Bowie

Festival familiar de música alternativa de Granollers