Tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat

Ja tenim tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat tancat, on destaquen les actuacions dels Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Rombo, Furguson i un llarg etc. També comptarem amb tallers, skatepark, pallassos, circ, grafitis… tot un dia dedicat a la cultura alternativa on poder assistir amb tota la família, sol, acompanyat o amb l’amant.

Tot i que tal com estan les coses, i davant de l’emergència sanitària actual, veiem impossible que el MiniBeat es pugui realitzar a la data prevista (10 de maig). El primer són les persones i no volem posar en risc a ningú dels implicats. Des de l’organització ens veiem amb la voluntat, i ara més que mai, d’ajudar a l’escena independent i alternativa a tirar endavant després de la parada forçosa actual, creant sense por i amb energia espais de difusió cultural, imprescindible per la salut mental de tothom.

Continua llegint Tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat

Bounties presenta el videoclip de Trains després de la censura de Renfe

Trains” dels Bounties va sortir fa uns mesos amb un videoclip gravat entre trens: en estacions, en andanes, en vagons… fins que Renfe va decidir retirar-lo pel suposat incompliment de les seves normes. Ara, el tema ha tornat a veure la llum, remesclat a Camaleó Estudi, i amb una nova versió del videoclip (ara sí), amb el vist-i-plau de Renfe i de la ma de Neo2 Magazine. Continua llegint Bounties presenta el videoclip de Trains després de la censura de Renfe

Furguson vindran al MiniBeat a presentar el seu nou disc “Today Can Flourish”

Si el moviment modernista català pogués ser reinterpretat ara, amb una òptica líquida i digital, sonaria a Furguson. Les mateixes arquitectures entre el natural i l’oníric, però treballades des de la fluïdesa de el so, obviant la rigidesa i l’estoïcisme de la matèria. Continua llegint Furguson vindran al MiniBeat a presentar el seu nou disc “Today Can Flourish”

Vols muntar una distri o una parada al MiniBeat?

El MiniBeat és un espai per escoltar bona música, mostrar als més petits que hi han coses més enllà de la música que els posen a l’escola, no cal dir noms concrets, un lloc per conèixer novetats i de trobada de col·lectius de l’entorn “do it yourself”. Si vols venir amb la teva distri,  la teva discogràfica, la teva botiga de merch o parada del que vulguis d’aquest entorn, omple el formulari que adjuntem i explique’ns una mica el vostre projecte, ens posarem en contacte amb els detalls i confirmació de la reserva de l’espai. Continua llegint Vols muntar una distri o una parada al MiniBeat?

Festival familiar de música alternativa de Granollers