Tercera participació dels Catastrofe Club al MiniBeat, on ens presentaran el seu tercer disc “El crecimiento infinito”

Banda “fetitxe” del MiniBeat, els CATASTROFE CLUB és una anomalia al festival, ja que per concepte, no és habitual repetir bandes. Però l’energia que desprenen i el fet d’anar treien material nou, –ens presentaran el seu tercer disc “El crecimiento infinito”– fan que cada actuació sigui única i especial. Aquesta actuació va lligada amb la complicitat del Festival Fusiònica, el nostre germà gran, que per diferents motius no es va poder dur a terme el passat desembre dins dels actes del 25è aniversari de l’associació.

Continua llegint Tercera participació dels Catastrofe Club al MiniBeat, on ens presentaran el seu tercer disc “El crecimiento infinito”

El vocalista dels Bonestorm, Francesc Garcia, vindrà en format acústic a presentar-nos el seu nou disc “El gran desgavell”

“El gran desgavell” editat el passat 2022, és el disc que en Francesc Garcia, vocalista de la banda Bonestorm, enregistra en solitari amb les cançons que va compondre immediatament després de “L’escala circular” de Bonestorm i que havien d’aparèixer en un disc que el mencionat grup tenia emparaulat amb Warner España i que va caure a causa de la crisi de la Covid-19 i una sèrie d’anades i vingudes a un centre de salut mental.

Continua llegint El vocalista dels Bonestorm, Francesc Garcia, vindrà en format acústic a presentar-nos el seu nou disc “El gran desgavell”

Festival familiar de música alternativa de Granollers