El MiniBeat us dona les GRÀCIES!

Des de l’organització del Festival MiniBeat us volem donar les GRÀCIES a tothom. Bandes, tallers, tècnics, staff, públic, premsa, fotògrafs, al bar de La Troca per aguantar-nos, a la ratafia Maus, a La Pirata, la nostra cervesa… a tothom que ha participat i ha fet possible que la 5a edició fos un èxit de festival.
Tot i les complicacions, posposat quatre vegades, la caiguda a darrera hora dels estimats Azucarillo Kings pel maleït virus i la calor infernal que ens va fer, l’esperit no ha variat i s’ha aconseguit la fita de ser una mica més feliços. Saltar, ballar, caure, aixecar-se, riure i beure.
Els més petits van gaudir d’un dia de música en directe, de dutxes d’aigua i d’una jornada eclèctica on vam poder degustar música rock surf, rumba core, pop, reggae, hip hop, electrònica… per què l’important no és l’estil, és l’actitud, i tothom que va participar ens va donar una lliçó del que volem. Ser amb cos i ànima lliures!!
Tornant cap a casa, amb silenci, tenint la música dins del cap i el xiulet a l’orella, i després de dos dies de recuperació física i mental, ja podem dir, que el proper Festival MiniBeat ja està de camí.

Moltes gràcies altre cop!
Salut, punk i fuet! 

Els Follets del Bosc vindran al MiniBeat a fer un taller d’instruments de fusta

El projecte educatiu Follets del Bosc és una experiència educativa dirigida a infants d’entre 3 i 6 anys i les seves famílies que s’emmarca en el concepte d’educació viva i dins els principis de les escoles al bosc. Es basa en l’acompanyament respectuósal propi desenvolupament dels infants i creiem que oferir la possibilitat als infants de seguir el seu impuls vital i explorar allò fonamental no és tan sols prioritzar el seu benestar, sinó també apostar per una relació d’amistat amb l’aprenentatge. El projecte es centra en pilars com el respecte, l’acceptació, l’autonomia, la llibertat, els límits i el descobriment de si mateix i de l’entorn.

Continua llegint Els Follets del Bosc vindran al MiniBeat a fer un taller d’instruments de fusta

HCXHC, l’associació contra el càncer mostrarà al MiniBeat el seu espectacular projecte solidari

HCXHC (Hardcore Hits Cancer) és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils; organitzant festes, concerts i venda de marxandatge. Tot això relacionat amb la música Hardcore, Punk-rock i Metall. Ajudant a difondre a més, el missatge que en aquest tipus de música també hi ha cabuda per a la solidaritat.

Continua llegint HCXHC, l’associació contra el càncer mostrarà al MiniBeat el seu espectacular projecte solidari

Festival familiar de música alternativa de Granollers