La 5a edició del Festival MiniBeat es posposa al maig del 2021

COMUNICAT OFICIAL DEL FESTIVAL MINIBEAT

A causa de l’emergència sanitària actual i després de valorar totes les opcions possibles, els organitzadors del Festival MiniBeat, l’associació l’Arcada Koncerts i l’Ajuntament de Granollers, hem decidit de posposar l’edició del 2020 al diumenge 9 de maig del 2021. Continua llegint La 5a edició del Festival MiniBeat es posposa al maig del 2021

Tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat

Ja tenim tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat tancat, on destaquen les actuacions dels Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Rombo, Furguson i un llarg etc. També comptarem amb tallers, skatepark, pallassos, circ, grafitis… tot un dia dedicat a la cultura alternativa on poder assistir amb tota la família, sol, acompanyat o amb l’amant.

Tot i que tal com estan les coses, i davant de l’emergència sanitària actual, veiem impossible que el MiniBeat es pugui realitzar a la data prevista (10 de maig). El primer són les persones i no volem posar en risc a ningú dels implicats. Des de l’organització ens veiem amb la voluntat, i ara més que mai, d’ajudar a l’escena independent i alternativa a tirar endavant després de la parada forçosa actual, creant sense por i amb energia espais de difusió cultural, imprescindible per la salut mental de tothom.

Continua llegint Tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat

Festival familiar de música alternativa de Granollers