Activitats

ESCOLA DEL ROCK

Al MiniBeat tornarem a tenir l’Escola del Rock, on petits i grans es podran iniciar al món de la música en directe.


L’associciació contra el càncer HCXHC mostrarà al MiniBeat el seu projecte. El seu objectiu principal consisteix a ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils; organitzant festes, concerts i venda de marxandatge. Tot això relacionat amb la música Hardcore, Punk-rock i Metall. Ajudant a difondre a més, el missatge que en aquest tipus de música també hi ha cabuda per a la solidaritat. [+]


KARAROCKER
A la tercera edició del MiniBeat torna l’interessant i divertida proposta del Kararocker, el karaoke del Rock & Metall que ja va participar per primera vegada l’any 2017 amb molt bona acceptació i on el públic és el protagonista.

Llista de temes a escollir, tria el teu i vine preparat.
Deixa sortir el tros d’artista que portes dins!!

Sing & Destroy!


Mimetic Studi & Escola Estudi Margaret participen al MiniBeat

El festival MiniBeat d’aquest any homenatja a David Bowie. Si vols participar en les activitats i concerts programats lluint una imatge rockera i un tupé de color, passa’t per el stand de Margaret i de forma gratuita et maquillarem i et pentinarem com un artista del rock perquè estiguis guapo/a durant tot el festival.


A poc a poc anirem desvetllant totes les activitats programades per aquest 2018.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

%d bloggers like this: