Joan Colomo, Nyandú i Za! els caps de cartell de la primera edició del Festival MiniBeat.

MINI_BEAT_A3-2 versió okJa el tenim aquí! Ja us podem presentar el cartell d’artistes i bandes pel Festival MiniBeat. Per aquesta primera edició, d’aquest festival infantil de música, els caps de cartell seran el músic i cantautor vallesà Joan Colomo, el trio osonenc Nyandú i els polifacètics i excèntrics Za!

Però el Festival MiniBeat no s’acaba amb aquestes tres propostes musicals, ja que estaran presents ens el diferents escenaris de Roca Umbert, la Fàbrica de les Arts, artistes o bandes com Esperit!, l’home orquestra d’aquest segle XXI, Els Radiobots que ens seduiran amb una sonoritat més electrònica o els locals Catástrofe Club que remouran consciències. A més, el Festival MiniBeat programarà per aquest proper 24 d’abril diferents bandes vallesanes com, TCN, Yahi, Llum Pepa & The Beats, Hit Hat Combo, Combo Thunders o Taka Taka Chombo.

Un festival que comptarà a més d’una enorme varietat de concerts i funcions musicals,  amb un munt de tallers artístics, fruit de la col·laboració d’un important reguitzell d’entitats i associacions.

Sí voleu saber més de les diferents propostes artístiques, podeu anar al següent apartat de la nostra web: MiniBeat 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s