Taller monstruós, una altra proposta pel MiniBeat.

enganxina_2016_entregaJa us hem dit per activa i per passiva que el Festival MiniBeat no només és un festival carregat de diferents propostes musicals, sinó que també al MiniBeat hi trobareu un conjunt de propostes artístiques més que interessants. Una d’aquestes propostes que oferirà el Minibeat és el Taller Monstruós.

I què és això del Taller Monstruós?

El taller monstruós és un taller de contes i escriptura creativa que porten a terme en Jaume Copons i la Liliana Fortuny.

L’objectiu principal del taller es situar els nens i nenes davant del procés que vivim els autors quan creem contes. La idea és que, d’una manera divertida, aprenguin a seguir un procés creatiu ben estructurat per acabar fent el seu propi conte.

El taller s’adequa i adapta a tots els cicles d’ensenyament primari.

Qui hi ha darrera els monstres?

L’Agus i els monstres és obra d’en Jaume Copons i la Liliana Fortuny. La Liliana dibuixa i en Jaume escriu, però tots dos pensen! Es van conèixer per casualitat i es van posar a treballar junts. Des de llavors, entre altres projectes propis i conjunts, ja no han pogut deixar de fer coses monstruoses.

promo_TALLER

Liliana Fortuny

La Liliana fa dibuixos i els anima. És coautora

d’Aquest llibre és de l’avi i Aquest llibre és de l’àvia. Passa mitja vida entre dibuixos animats, dissenys de cobertes de discos i videoclips de grups musicals. I l’altra mitja la passa inventant mons, sortint al balcó, menjant carxofes o plats japonesos i mirant pel·lícules.

Jaume Copons

En Jaume és escriptor. A part d’haver escrit un munt de novel·les, cançons i guions, és coautor de la col·lecció Jo, Elvis Riboldi, i de sèries infantils de televisió. Li agrada passejar sense rumb fix, mirar els aparadors de les sabateries, escoltar la mateixa cançó una vegada i una altra i llegir diversos llibres alhora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s