Maximum Clatellot estarà present al MiniBeat!

12764392_674644399344035_5801600300345745840_oI avui us informem d’una d’aquelles coses que ens fa certa il·lusió poder-les anunciar. El programa de ràdio “Maximum Clatellot” estarà present al Festival MiniBeat. Així doncs, Roger Pelàez i el seu inseparable Garrotada Smith ens obsequiaran amb un dels seus programes més punyents, directes i sense gaires embuts que es poden trobar per la xarxa.

Per aquells que no conegueu què és això del Maximum Clatellot aquí us deixem quatre ratlles:

Un programa de ràdio a les portes de la Idiócia Heu sentit alguna vegada a tres palatrecos parlant de oides de coses sobre les quals no s’han documentat mai ni pensen fer-lo ? Heu sentit alguna vegada tres veus mes desafinades, desaforadas i amb menys poca gràcia i estil ? No ho heu escoltat mai ? Llavors és que mai heu escoltat MAXIMUM CLATELLOT”

“Aquest és un programa on, basicament, s’artificía una mena d’escenificació de contacte amb una suposada série d’oients que tenen una mena de existència no del tot plausible. És posible que sigui plausible com és probable que sigui inestable. A part d’això tant interessant que acabem d’escriure i que portava rumiant des de dimecres, doncs us he de dir que aquest programa ens interessa a nosaltres i a ningú més. En quant a nosaltres: no ens tenim cap mena de respecte. I bé que fem, que més val guardar sinergies per col·leccionar taps d’ampolla de fanta o per retallar-se flequillos i cosir-se’ls a la samarreta dels ramones que ens vam comprar al zara. Que ni tan sols ens la vam comprar al zara, ens la va portar el nostre avi de record un dia que va anar a Burgos. Pel que respecta a ningú més , la llista de greuges seria tan llarga que fa feredat. “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s