Concurs Dj Family Minibeat 2017 by ElectroPark

Blaus - Electropark
Blaus – Electropark

El Festival MiniBeat d’enguany està carregat de múltiples suggeriments musicals i culturals. Molts d’aquests suggeriments seran propostes de directes de bandes musicals, però també tenim altres ofertes que us poden interessar. Una d’aquestes propostes que us suggerim i que us animen a gaudir serà el “Concurs Dj Family MiniBeat 2017” organitzat per la gent de l’ElectroPark. Un concurs del qual ja podeu participar si voleu. De fet, el proper 7 de maig a les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, es podrà gaudir de la final d’aquest concurs, amb els tres finalistes seleccionats pel jurat, d’entre tots els participants. Animeu-vos, participeu i sobretot gaudiu amb la vostra sessió de ball electrònic.

Aquí us deixem les Bases de “Concurs Dj Family Minibeat 2017 by ElectroPark”

A més de la final del “Concurs Dj Family”, a l’espai on estarà ubicat l’ElectroPark podrem gaudir de sessions musicals que aniran a càrrec del Dj Letung b2b NocturN i el Dj Panda Knights, dos djs reconeguts de l’escena electrònica nacional. Si sou amants de balls electrònics, ja sabeu que en el MiniBeat d’enguany, no només seguim apostant per programar aquesta temàtica musical, sinó que intentem millorar-ne les propostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s