La Big Band de 5è del Pereanton tocarà al MiniBeat!

El Festival MiniBeat és una proposta àmplia i diversa, la qual pretén sobretot donar cabuda a tota pedagogia musical que surti una mica dels canals massius de difusió i promoció estandarditzats. Ens fa moltíssima il·lusió confirmar que “La Big Band de 5è del Pereanton” estarà present el proper 7 de maig al Festival MiniBeat. Una formació musical provinent de l’Escola Pereanton de Granollers mateix. Veure joves fornades gaudint i xalant de valent amb la música ens fa molt i molt feliços. Esteu ben convidats a escoltar el repertori musical que estan preparant aquest joves músics. D’empenta i energia no els en faltarà.

Us deixem quatre ratlles més sobre “La Big Band de 5è del Pereanton”

La Pereanton big band és una big band escolar sorgida del projecte musical de l’Escola Pereanton. Toquen versions arranjades expressament pel seu director Toni Cuesta.

L’Escola Pereanton, és una escola pública d’infantil i primària d’una sola línia.  La singularitat del centre educatiu es basa en un projecte musical que ajuda al desenvolupament global de la persona.

Us deixem un vídeo sobre aquest projecte musical.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s