RUMB col·laborarà amb el MiniBeat!

Rumb
Rumb

RUMB, una associació cultural i musical de Granollers, que entre d’altres gestiona el CUB, un equipament públic musical que s’ubica dins l’espai de Roca Umbert, fàbrica de les Arts, estarà present en el Festival MiniBeat.

RUMB té per objectiu no només gestionar la disposició de locals d’assaig en el CUB, sinó també té per objectiu fomentar la formació, creació, exhibició i difusió de la música popular de la nostra comarca.

Ens fa moltíssima il·lusió poder tornar a tenir la col·laboració de l’associació RUMB amb la segona edició del Festival MiniBeat.

RUMB ens oferirà dos tallers musicals completament oberts a tothom. Un primer serà una visita guiada a les instal·lacions del CUB (equipament municipal musical) i un altre denominat “Destrossa aquest cançó”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s