GRÀCIES A TOTHOM!

El passat diumenge 6 de maig es va celebrar amb gran èxit la tercera edició del Festival MiniBeat. Es va penjar el cartell de “sold out” per tercer any consecutiu, fent d’aquesta edició la consagració d’aquest projecte. Un any on hem lluitat contra les inclemències del temps però que la determinació de totes les parts implicades ha fet que sortís un dia esplèndid. El fet d’esgotar totes les entrades durant les tres edicions de vida, demostra que no està tot perdut en aquest món, que organitzar les coses des de l’interior, deixant fluir l’instint per sobre de lo racional, valorant els artistes pel que transmeten i no per les seves vendes, agrupar entitats de l’entorn fomentant la participació… tot això arriba a un públic que capta el missatge i que valora l’esforç de tots els actors implicats. Si vau sortir una mica més feliços del MiniBeat, nosaltres ja ens sentim satisfets, les mostres de suport vingudes de totes bandes, ens fan agafar forces de cara a la pròxima edició. Ara toca valorar, mirar el que es pot millorar i gas a fondu.

Des de l’associació l’Arcada Koncerts, organització del MiniBeat, volem agrair l’esforç que totes les persones han destinat a la realització d’aquest projecte. No volem personalitzar, ja que amb el volum d’implicats, segur que ens deixem algú i no és plan. El que sí volem destacar, és que entre tots hem aconseguit crear un espai on obtenir noves sensacions, descobrir nous talents, riure, saltar, ballar… i tot dins d’un entorn incomparable com és la Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

El MiniBeat ha comptat amb unes bandes brutals i molt implicades a la causa, uns tallers que combinats amb la música feien les delícies dels més petits, l’Escola de Rock on hem vist el futur de l’underground català, unes sessions d’electrònica que et transportaven a una altra dimensió, foodtrucks amb bona teca i bona gent… tot ha contribuït a aconseguir transmetre el valor del directe, que la música és més que unes llistes de reproducció i una pila de rock stars omplint estadis… La base, l’underground, està ple de bones propostes per descobrir i nosaltres, humilment des de la nostra entitat, provarem de dur-les al MiniBeat perquè les pogueu gaudir en primera persona i proveu de transmetre el missatge als vostres fills, que són el present i són el futur.

No ens allarguem més, sabem que tenim coses a millorar, però estigueu segurs de què hi posarem tot de la nostra part per avançar. Acabem amb una frase del nostre amic David Bowie que resumeix l’actitud que busquem “WE CAN BE HEROES JUST FOR ONE DAY”. Salut!

Imatge per Sergi Palau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s