La companyia de pallassos MABSUTINS presentarà al MiniBeat el seu xou “NAS ARRELAT”

Senyores i senyors, nens i nenes… El Festival MiniBeat comença a anunciar les activitats paral·leles a les actuacions musicals. La companyia de pallassos MABSUTINS presentarà el seu espectacular xou NAS ARRELAT, un espectacle de petit format per a tots els públics  i amb música en directe, com no podia ser d’altra manera a aquest festival de Granollers. Combina números de pallasso clàssic i actual amb diferents tècniques de circ (monocicle, malabars, equilibris) en una posta en escena carregada d’energia i complicitat que no deixa cap espectador indiferent.

El pallasso Denguito, carablanca i artista de circ tradicional, ha tornat a la pista!. Avui es disposa a oferir una selecció dels millors números de la seva llarga trajectòria artística. Per celebrar el retorn ha contractat a tres músics d’orquestra professionals amb un llarg recorregut en el món de la “música de karaoke”, anomenats Peshosho, Birutilla i Fúfur. Però aquests tres músics resulten ser tres pallassos delirants, tres pallassos posseïts pel poder del “Nas arrelat”, que convertiran el retorn d’en Denguito en un show esperpèntic d’ensurts i moments imprevisibles. Veniu a conèixer el poder del Nas Arrelat!…. Un espectacle “Nas-cessari”! Pallassos i circ amb música en directe.

La Companyia
“MABSUT” vol dir “Content” en àrab. MABSUTINS és una companyia forjada al Líban durant l’expedició de Pallassos Sense Fronteres realitzada l’abril del 2012. Quatre pallassos que ja havíen treballat junts abans en diferents projectes (De Mortimers, Discípulos de Morales, Pau Riba, Señor Señor) és varen retrobar en aquesta ocasió per compartir una nova aventura. Els 4 artistes que formen la companyia MABSUTINS tenen una llarga trajectòria artística com a pallassos, actors i músics professionals. MABSUTINS són una companyia col·laboradora habitual amb l’organització Pallassos Sense Fronteres. Fruit d’aquesta relació, els MABSUTINS han viatjat pel Líban, Jordània, Palestina, Perú, RDCongo, Moçambic, Camerún, Grecia i altres indrets del planeta, amb l’objectiu de portar el riure allà on més es necessita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s