L’electrònica al MiniBeat anirà a càrrec del col·lectiu Konghost

Aquest any el MiniBeat compta amb la part electrònica de la mà del col·lectiu Konghost, una productora i segell discogràfic de música electrònica establerta a Granollers, que amb el “live” de Kon Act i un dj set brutal, ens oferiran unes sessions dignes dels millors festivals.

“Desde Konghost volem agraïr la confiança de Minibeat en nosaltres i treballarem per a que aquesta col.laboració dongui molt bons fruits i sobretot que el public assistent recordi la seva visita al nostre espai”.

Tots els sets agrupats com un tot, seran un taller en si mateix, un repàs pels diferents estils que ens han dut a la música electrònica del present. Un viatge a través del temps a càrrec d’un bon grup de selectors.

Dj Pum (Electropark / Ausa)
En Xavi Tura és un enamorat de la música negra i en les seves sessions queda molt clar aquest amor. Dj mogut per una passió imparable amb una trajectòria ascendent imparable que l’ha portat a punxar l’any passat a Electropark Blaus i aquest any serà l’encarregat d’estrenar l’escenàri electrònic a Minibeat.  Un set seixanteru al maxim, funk, boogie i el que li vingui de gust per començar amb pura energia i un somriure a la cara.

Dj LeTung (Electropark / Konghost)
Per aquest tercer any de col.laboració amb Minibeat aquest selector ens té preparat un recorregut pels 70, una època en què es van fundar les bases del clubbing tal i com es coneix ara. R&B to dance que després va ser anomenat DISCO. Sons orquestrals, baixos comprimits, guitarres trepidants, sintes experimentals, dinàmiques envolvents i veus celestials. Música de ball amb majúscules. La música que va inspirar aquell moviment inicial d’hedonisme, tolerància, respecte i glamour és la que sonarà durant l’estona que en Ferran estigui als plats a l’escenàri Konghost.

Dj NocturN (Electropark / Konghost)
Cercador incansable i selector impecable, aquesta vegada la seva missió està en desenvolupar un recorregut pels temes més clàssics de House, una lectura personal d’una època entre els 80 i els 90 en què l’obertura cap a aquesta música va ser massiva. L’estil que engloba més variacions, que ha dut a camins més diversos i que avu en dia encara forma part de la banda sonora d’infinitat de festivals i culpable de moltes pells eriçades al llarg d’aquests darrers 30 anys. En Cesar serà l’encarregat de fer que al migdia l’energia i el bon rollu es mantinguin ben amunt.

Dj Androlitic (L’Arcada Koncerts / MiniBeat)
Un crack del tecno i del beat enfocat dins de l’escuderia de l’Arcada Koncerts.

Camàlic (Konghost)
Un gegant en molts aspectes, un dj que té un gran olfacte per les joies musicals, un selector de diamants que navega entre molts estils i en tots hi troba el seu lloc. Set de tarda en què l’eclecticisme serà el fil conductor, el feeling i la connexió amb el públic són peces clau en sessions com la seva i en aquesta ocasió en Marc es buidarà de tot cor per tots els que siguin allà.

Dj Monkey (Konghost)
El més veterà de Konghost, un mestre que no deixa mai de sorprendre, d’evolucionar. La seva recerca és incansable, mil.limètrica, no falla mai en trobar joies. Impossible d’encasellar, ha punxat a Sónar, resident i artífex  del club Keeper 21, teloner de Depeche Mode durant l’Exciter Tour.. Una col.lecció de vinils brutal que el porten a recórrer tot allò que s’ha pogut fer en electrònica de qualitat. Un set que no us podeu perdre, vinil girant i temazos sonant. El millor final possible

Horaris i Line Up de l’escenàri electrònic powered by KONGHOST
11:00 – 12:15 Dj Pum (60’s Funky session)
12:15 – 13:30 Dj LeTung (70’s Disco vinyl set)
13:30 – 14:45 Dj NocturN (House Classics set)
14:45 – 16:00 Dj Androlitic (Tecno MiniBeat set)
16:00 – 17:15 Camàlic (Eclectic Electronic session)
17:15 – Tancament Dj Monkey (Vinyl Diamond set)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s