LOOP DE LOOPS, la instal·lació interactiva que crea tendència al MiniBeat

Anys anteriors per problemes d’agenda no van poder venir, però aquest any per fi els tindrem al MiniBeat, dos cracks mundials de la creació audiovisual, els FRAU, amb l’espectacular instal·lació LOOP DE LOOPS.

LOOP DE LOOPS és una instal·lació interactiva que combina l’expressió corporal i la composició visual, resignificant les imatges creades gràcies als recursos que ofereix l’art digital.

A LOOP DE LOOPS s’enregistren els moviments dels participants a través d’una càmera i se’ls convida a manipular digitalment aquestes gravacions en directe, amb l’objectiu de crear una composició formada per múltiples gravacions en loop.

Amb LOOP DE LOOPS es generen composicions impossibles en moviment, que desafien les lleis de la gravetat, el temps i la perspectiva.

LOOP DE LOOPS és un exercici col·laboratiu, intergeneracional i apte per a tots els públics, on tothom pot explorar la seva creativitat.

Instal·lació en funcionament durant el concert de KON-ACT.


FRAU recerques visuals

FRAU és un estudi de recerca artística i creació multidisciplinar, format pels artistes Helena Pielias i Vicenç Viaplana.

FRAU explora els camps de l’audiovisual, l’art digital, la història, la filosofia, la performance, les belles arts i l’art contemporani.

FRAU treballa en projectes escènics, videogràfics, expositius i educatius a través de diferents llenguatges visuals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s