El MiniBeat dona les GRÀCIES a tothom!

El passat diumenge 5 de maig es va celebrar amb gran èxit la quarta edició del Festival MiniBeat penjant altre cop el cartell de “sold out”, confirmant així la consagració d’aquest projecte. Tot i ser una proposta arriscada, el públic a respost amb una actitud  d’alegria col·lectiva.

Per què el MiniBeat sigui un fet, és fonamental la participació de totes les parts implicades, de la primera a l’última, totes són iguals d’importants i necessàries. Un projecte realitzat des de l’associació de l’Arcada Koncerts i amb la col·laboració de l’Ajuntament  de Granollers que té la finalitat de transmetre el missatge de què no tot està perdut, que els més petits tenen dret a conèixer unes propostes super interessants però poc comercials, que estan fora de l’àmbit infantil establert. Volem públic als bolos del futur, volem que valorin la música pel que transmet i no per les seves vendes, volem ensenyar que amb la música es pot ser una mica més feliç …volem moltes coses i lluitarem per aconseguir-les.

Des de l’associació l’Arcada Koncerts volem agrair l’esforç que totes les persones han destinat a la realització d’aquest projecte. No volem personalitzar, ja que amb el volum d’implicats, segur que ens deixem algú i no és plan. El que sí que volem destacar, és que entre tots hem aconseguit crear un espai on obtenir noves sensacions, descobrir nous talents, riure, saltar, ballar… i tot dins d’un entorn incomparable com és la Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

El MiniBeat ha comptat amb unes bandes brutals i molt implicades a la causa, uns tallers que combinats amb la música feien les delícies dels més petits, l’Escola de Rock on hem vist el futur de l’underground català, unes sessions d’electrònica que et transportaven a una altra dimensió, foodtrucks amb bona teca i bona gent… tot ha contribuït a aconseguir transmetre el valor del directe, que la música és més que unes llistes de reproducció i una pila de rock stars omplint estadis… La base, l’underground, està ple de bones propostes per descobrir i nosaltres, humilment des de la nostra entitat, provarem de dur-les al MiniBeat perquè les pogueu gaudir en primera persona i proveu de transmetre el missatge als vostres fills, que són el present i són el futur.

Si vau sortir una mica més feliços del MiniBeat, nosaltres ja ens sentim satisfets, les mostres de suport vingudes de totes bandes, ens fan agafar forces de cara a la pròxima edició. Ara toca valorar, mirar el que es pot millorar i gas a fondu. Salut!

Imatge per Sergi Palau

GRÀCIES!
L’Arcada Koncerts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s