illinoise vindran al MiniBeat a despertar-nos del somni etern

El MiniBeat anuncia un nou nom per a l’edició d’enguany, la formació de Vidreres illinoise, impulsors de l’Actitud Fest, abanderats del “do it yourself” i amb un dels directes més potents de l’actualitat, vindran a despertar-nos del somni etern …perquè serà que ens agraden tant a la gent de l’Arcada Koncerts!!


illinoise
és un grup, un col.lectiu, per això no importen els noms ni cognoms dels que el formen, com tampoc importa que ningú hagi passat per cap escola de música, ni que formem part d’aquesta o aquella escena moderna passatgera. Sempre han fet el que els ha donat la gana amb total llibertat, de vegades millor i d’altres pitjor, però avançant cada dia , pas a pas, fins a tenir de moment tres discos auto editats: Volatilism-o (2008), Killing Metronom-o (2010), Loop Losers (2013) ,166 (2019) i la participació a diferents recopilatoris tant a nivell nacional com internacional.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s