El folk de taverna dels Taska al MiniBeat

Contents de comptar amb els Taska, una de les bandes locals amb més missatge i compromís. Els impulsors de l’AntiFolk català s’incorporen al cartell del MiniBeat potenciant així l’escena alternativa vallesana, una de les finalitats de les quals n’estem més contents al festival.

Taska comença de manera espontània com una festa entre col·legues al Vallès Oriental un Febrer del 2017, després d’un temps de molts crits i acords decideixen portar a terme el projecte, que en un principi pretenia que la seva màxima essència fos el Folk de taverna, però gràcies a deixar-se portar per la seva diarrea mental, la banda acaba agafant una identitat molt seva introduïnt estils com el Folk, el Blues, el Rock&roll, l’ Stoner, el Hardcore, el Punk…

Taska és el resultat de voler fer una banda amb una guitarra acústica, una mica de percussió i veus, per això comencen a experimentar amb els pocs recursos que teníen creant un estil propi, totalment nou per a ells i molt allunyat del que fins el moment “sabíen fer”. En definitiva, podem afirmar que Taska neix de la necessitat de millorar el nostre dia a dia.


Fer passar una bona estona a tot aquell que ens escolti i tocar per tots els racons de qualsevol part del món és la seva intenció, sense marcar-se cap tipus de límit o ambició.

Volen continuar donant vida a l’escena underground, una escena representada per el DIY i creada entre molta gent durant molts anys, la qual s’ha convertit en una forma de vida i és objecte de la seva passió.

Sense oblidar d’on venen i sense saber on aniran, llencen el seu missatge: MENYS HARDCORE I MÉS FOLKLORE!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s