S’haurà de posposar el MiniBeat altre cop?

A finals de juliol vam parlar amb l’Ajuntament de Granollers sobre les possibilitats reals de poder celebrar el Festival MiniBeat amb una certa normalitat. Al moment de la reunió, la situació no era gaire favorable, acabaven de celebrar-se els tres famosos macrofestivals amb uns resultats epidèmics nefastos per la cultura de base i popular.

Tirant del nostre optimisme endèmic, vam aconseguir allargar la decisió final fins que falti un mes per la celebració de la cinquena edició (19 de setembre 2021). Tot i les complicacions d’activar i desactivar la maquinària del MiniBeat, el nostre públic, artistes i col·laboradors, es mereixen que lluitem fins al final, fins esgotar l’últim bri d’esperança.

El Festival MiniBeat consta d’una sèrie de concerts i activitats, que són impossibles de dur a terme asseguts en cadires i respectant la distància de seguretat que marquen les autoritats actualment. La música del MiniBeat necessita el contacte, necessita llibertat de moviments, necessita la calor i la vitalitat dels més petits sense restriccions. El fet de tenir el límit de 300 persones com a màxim d’entrades disponibles i el fet de no poder disposar de barra ni foodtrucks, no ajuda a el normal desenvolupament del festival, que es caracteritza pels preus ajustats i a l’abast de totes les butxaques. No volem perdre l’essència del MiniBeat per un virus que ens està posant a prova, però que sens dubte, vencerem.

Amb dues setmanes tindreu notícies noves amb la decisió final, mentrestant, us deixem el vídeo que tenim preparat per aquesta cinquena edició. Salut i endavant!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s