Moondown llança el primer single d’avançament del seu nou disc “Isolation” que vindran a presentar al MiniBeat

Prop de dos anys han passat des que Moondown van publicar el seu primer i contundent “OXT EP”, on ens van ensenyar que a més de fabricar-se el seu propi maquinari, el toquen i mimen de meravella per llançar-nos a la pista de ball amb el seu techno melòdic d’altes vibracions.

Durant aquest temps de pandèmia, Roger Grau i Ismael Palacios han dedicat el seu temps de forçosa reclusió a bolcar aquest sentiment de solitud, desconnexió del món i modelar-lo en forma d’ones, freqüències i voltatges.

“Isolation” ens balla just d’això, dels sentiments florits davant d’una situació que ha superat molts i ens ha allunyat d’una realitat que semblava intocable. Però també arriba per tornar-nos les nits de suor i ball. Melodies gruixudes i arranjaments còsmics fruit del seu Moondown Modular System amb què s’entenen a dit, sustentades per caixes de ritmes de bombes enganxoses a negres. És el track que obre el seu proper treball, de títol homònim, on l’acompanyen 5 temes més que continuen la conversa divagant sobre el que han estat per a ells aquests dos anys claustrofòbics.

Roger Grau i Ismael Palacios vénen de formacions clàssiques, dels voltants del rock i l’indie alternatiu. La seva fam pel canvi i l’exploració musical els ha portat a unir-se en aquest projecte on el que preval per davant de tot és la llibertat d’experimentació i improvisació amb les màquines. Els seus directes es basen a transportar les seves composicions al mood i ambient de la sala ia deixar fluir els seus atuells perquè cada live set sigui únic i irrepetible.

El llançament del seu LP “Isolation”, editat per Dog From Hell Records, està previst per al proper 7 d’abril a totes les plataformes digitals i en format vinil 12” que es podrà comprar properament al bandcamp de la banda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s