Tokyo Sex Destruction confirmen assistència al MiniBeat del 19 de juny

Contents de comptar amb els Tokyo Sex Destruction, banda del segell BCore, on en locals perduts de Vilanova D.C. neix al 2002 aquest quartet que bé podria ser de l’escena de Seattle. Actitud i energia són la base d’una banda mítica de l’escena alternativa, amb més 17 anys a la carretera, mantenen el “Flow” que els ha caracteritzat durant tots aquests anys. Un concert imprescindible per veure en directe i birra en mà. Una banda imprescindible per l’Arcada Koncerts i que finalment podrem veure en directe d’amunt l’escenari del Festival MiniBeat!!

Garatge, punk i soul són els tres ingredients principals dels germans Sinclair, que tenen en els seus directes una de les seves principals armes. Musicalment parlant,els trobarem similituds amb The Sonics, Sly And The Family Stone i MC5, i estèticament pensarem en The (International) Noise Conspiracy o The Make Up. Però els Tokyo Sex Destruction van més enllà; perquè són més salvatges i més sexuals en directe, i perquè les seves vides transcorren íntimament lligades als cànons ideològics de grups d’alliberament nord-americans com els Panteres Negres i als manifestos de Le Red Soul Communitee.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s