Falta un mes per la 5a edició del MiniBeat, Festival familiar de música alternativa de Granollers

El proper 19 de juny arriba la 5a edició del Festival MiniBeat, organitzat per l’associació l’Arcada Koncerts amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El Festival MiniBeat és un espai ideal per gaudir en família i amics de la millor música alternativa del moment en horari diürn, de 10.30 a 19 h. Com cada any, el festival ret homenatge a un personatge/banda que han marcat la història de la música, The Cure, David Bowie i l’Elvis Presley van ser els escollits a les anteriors edicions, i aquest any la protagonista serà la banda britànica Sex Pistols.

9 escenaris per a bandes de tots els estils
En total hi haurà 9 escenaris distribuïts pel recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts dels Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Perro Pachingo, Esperit!, Rombo, Estruç, River T Soundsystem, Brot Bord, Cucs de Cementiri, Zesc i Liviana. La part electrònica d’aquesta edició anirà a l’escenri de la Tèrmica i l’escenari Escurçó Negre amb la participació de Moondown (live), Victor Segundo, Inn Between, ¡Bravo!, Drazen Petrovic dj, DEEP 3, DJ Chekeré i Espacea.

Activitats paral·leles
En la programació d’activitats paral·leles el MiniBeat també comptarà amb la col·laboració de l’escola Mimètic que pintarà i pentinarà als més petits; tindrem un espai de dibuix creatiu; el col·lectiu A Parts Iguals, que farà tallers de circ i un taller de bombolles; L’Escola del Rock, un clàssic del MiniBeat tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument, aquest any conduït per la banda Zanahorions; els Follets del Bosc faran un taller de construcció d’instruments de fusta; els amics de La Botzina faran un concert participatiu per a famílies amb més de 15 instruments; Taller de percussió corporal Amb molt de ritme, a càrrec de la Sonia Jiménez. També hi haurà tallers de dibuix i pintura on us pintaran la cara i us faran espectaculars pentinats, tallers de dj, tallers de percussió, experimentacions sonores i moltes sorpreses més. Com en edicions anteriors, el festival també comptarà amb barres i foodtrucks a preus populars.

Arcada Koncerts és una entitat amb una llarga trajectòria de 25 anys organitzant activitats culturals alternatives pel Vallès Oriental i part del territori català, amb l’objectiu de crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura alternativa. Per organitzar el festival compta amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers) un espai de creació cultural de més de 22.000 m2 que té entre les seves línies de treball el suport a la difusió musical.   

Informació pràctica
19 de juny de 2022, de 10.30 a 19.00h
Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Av. Prat de la Riba, 77. Granollers (Barcelona)

Preu de les entrades
Nadons 1€ (fins als 2 anys) + Despeses de gestió
Infants 5€ (a partir dels 2 anys fins als 11) + Despeses de gestió
Adult 10€ (a partir dels 11 anys fins als 99) + Despeses de gestióPack familiar 25 € (2 adults + 2 infants) + Despeses de gestió
ENTRADES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s