Nova incorporació al MiniBeat, els NZ9 ens vindran a presentar el seu nou disc

Il·lusionats de comptar amb una nova incorporació al cartell, es tracta del duet electrònic NZ9. Formació amb membres de bandes cabdals com els Camping o els Tiger Menja Zebra, vindran al MiniBeat amb un directe impressionant i després d’haver presentat mundialment el seu primer treball al Dràstik de Granollers.

A mitjans de 2005, apareix a l’escena catalana, la nova formació del team musical format per Ricard Pla, Òscar Cortés i Josep Arnan. Músics amb una llarga i folgada trajectòria dins de l’escena independent, gràcies al seu pas per la banda Camping, amb la qual van editar 4 LP’s, aconseguint el 2010, amb el seu “Remains of Industry”, el Premi a Millor Disc de Vanguardia, atorgat per la U.F.I (Unió fonogràfica Independent). Cal destacar també la seva contribució a l’escena musical més alternativa amb la banda Tiger Menja Zebra, amb la qual van editar 3 LP’s i van captivar crítica i públic. Porten a l’esquena amb infinitat de concerts en escenaris tan destacats com el Fusiònica, F.I.B, ​​Sónar o Cruïlla de Cultures, entre d’altres.

En el seu any de formació, publiquen amb el segell Astro Discos el seu primer treball, titulat 99 milions de segons, en què experimentaven amb sons electrònics i acústics amb la intenció de crear atmosferes envoltants i psicodèliques.

Després d’anys de projectes independents, Òscar Cortés i Josep Arnan es retroben de nou el 2020 i decideixen preparar un segon treball on fusionen les seves inquietuds i experiències adquirides durant tots aquests anys. NicZero9 torna a ser una realitat que pren forma el 2022 gràcies al seu nou disc #NZ9, editat pel segell Dog From Hell Records. Un gir de 180ª al seu so, on els elements acústics i els paisatges desapareixen del tot i en aquesta ocasió busquen intencionadament impactar a l’estat d’ànim de tot aquell que els escolti. 6 tracks, masteritzats pel gran Yves Roussel, que mostren una clara mutació de la banda cap a l’electrònica més pura, en la què aprofundeixen en ambients atmosfèrics i càlides melodies plenes de dinamisme sonor.

Influenciats per artistes com Juan Atkins, Alessandro Cortini o John Hopkins, aquest duet barceloní aposta per una sòbria i electritzant posada en escena, a través de les màquines disposades a desfigurar la realitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s