Sergi Estella, “one man band” de Barcelona, vindrà al MiniBeat a presentar-nos el seu darrer disc “Blood Like Wine”

Sergi Estella és el one man band de Barcelona que crea els seus propis instruments. Aquest músic multiinstrumentista, toca la bateria amb els peus, mentre rasca instruments fets per ell mateix, instruments tan únics com una escombra elèctrica o una guitarra feta amb llaunes de cervesa.

La música de Sergi Estella està influenciada sobretot per estils com el blues, el folk i el rock. Amb la seva formació atípica i els seus instruments casolans, el so de Sergi Estella aconsegueix aquesta cruesa i autenticitat que el caracteritzen.

Després del seu primer treball en solitari “Ho Superes I Et Fots” (2017) i el seu single “12 Pack Blues” (2020), Sergi Estella ha publicat el seu nou àlbum “Blood Like Wine” (2021) un àlbum íntegrament en anglès influenciat per estils com el dirty blues, rock i l’americana.

Sergi Estella amb el seu projecte one man band ha girat per diferents escenaris i festivals. Sergi Estella mai no deixa de sorprendre al públic amb el seu so i directe enèrgic i explosiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s