Vols venir amb la teva parada al MiniBeat?

De cara a la sisena edició del MiniBeat, que se celebrarà el 7 de maig del 2023 a Granollers. L’Associació l’Arcada Koncerts que organitza el festival, obre la inscripció per a qui vulgui venir amb la seva parada.

Si ets d’un segell discogràfic, distri, parada de roba o merch en general, fas instruments de fusta, escrius llibres o fas llums amb material reciclat… al MiniBeat tindràs un espai per mostrar les teves habilitats. L’únic que es demanà, és que tingui alguna vinculació amb la música, els nens, manualitats o relació amb la cultura alternativa. No interessen productes comercials o mainstream. Si vols venir, omple el formulari que trobaràs a continuació i ens posarem en contacte per concretar la teva participació. Explique’ns el teu projecte. T’animes?