BRAVO!, una mostra de què amb música, actitud i constància pots aconseguir el que et proposis

Aquesta serà la segona participació d’aquesta banda/projecte al MiniBeat. Vam quedar tan contents amb el primer concert que ens van oferir, que els volem altre cop a l’escenari. Una mostra de què amb música, actitud i constància pots aconseguir el que et proposis.

Bravo!, un grup de companys es dediquen a escriure poemes durant les sessions de musicoteràpia. Cap discapacitat no és un impediment perquè ells puguin expressar-se i compondre cançons, motivats i acompanyats per un musicoterapeuta. Amb el pretext de gravar el seu disc, aquests insòlits creadors es citaran amb un productor musical a l’estudi d’enregistrament.

Compartiran aquesta experiència amb músics professionals, cantants, autors, ballarins i altres artistes que se sumen, disposats a ajudar ia reflexionar-hi al voltant del procés creatiu i els temes que es tracten al disc. Temes universals que ens uneixen a tots més enllà de la nostra condició, de les nostres habilitats i/o limitacions.

www.bravo.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s