Les Salvatges, el futur del punk rock alegre en català al MiniBeat

Les Salvatges és una banda de punk rock en català de Barcelona però sobretot son amiguis. Les seves lletres parlen d’amor, d’odi i de riures tontos. Després de l’autoproduït “La foguera”, ara presenten el seu primer treball d’estudi “El caliu i la cendra” editat per Pinya Records. Per si us agraden Green Day, Against Me! o RVIVR.

El trio que edita amb el segell underground barceloní Pinya Records, ens mostrarà el seu directe vitamínic, una música que alegra el dia a qualsevol que li agradi el so de guitarres i amb un missatge contundent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s