ZÓNULA ens presentarà el seu LIVE i ens farà un taller / jam amb samplers. BRUTAL!

Robert Martínez, es un artista multidisciplinar que treballa principalment amb l’experimentació sonora. Compta amb una llarga trajectòria com a membre de diferents propostes musicals de les quals destaquen Muzak i Kvasar.

Pel que fa a projectes individuals destaca Zónula, projecte visual i sonor, que combina imatge i so a través de la improvisació, actualment está endinsat en la investigación de la resonancia acustica i electroacustica mitjançant ressonadors metalics , on ho materialitza amb el projecte USNEA. Fundador del projecte Mutan Monkey Instruments, creat al 2015 i responsable de l’Associació Sonora Mutan Lab, un laboratori d’investigació sonora experimental, centrat en l’ús i desenvolupament de dispositius sonors electrònics i electroacústics. Amplia experiencia en l’investigació de la sonología, a impartir tallers i classes a escoles de primària, universitats, centres cívics i espais culturals d’arreu del mon. Ha estat artista convidat en diferent Festivals com: Sónar Barcelona, Sónar Hong Kong, Festival de Música Ensems,Selbstgebaute Musik (berlin) LEM o Formes diverses de vida, entre d’altres.

Llarga experiencia en projectes col·laboratius, organització i gestió d’events culturals. Membre actiu del Col·lectiu OËMB “Ojala Ëste mi Bisi” que porta desde el 2008 oferint concerts i esdeveniments a la ciutat de Barcelona.

Deixa un comentari