THE BLACK WIZARDS, els portuguesos considerats com una de les millors bandes d’europa de rock psicodèlic aterren al MiniBeat

Nascuts a l’era digital, els portuguesos The Black Wizards són quatre músics analògics que difonen grooves fuzzadèlics a l’aire, sent una de les bandes més prolífiques i prometedores del món, convertint-se en la més gran esperança d’Europa dins del rock psicodèlic!. I ho podem assegurar, ja que les vam tenir al Festival Fusiònica de fa un parell d’anys, i ens van deixar aclaparats i amb els pèls en punta.

The Black Wizards van irrompre en escena a finals de 2015 amb el seu debut “Lake of Fire”. El segon àlbum de la banda, aclamat per la crítica “What the Fuzz!” el van seguir nombroses gires i aparicions en festivals per tot Europa.

Les seves actuacions en directe són conegudes per ser una intensa explosió d’emocions amb molta ànima i, per descomptat, moltes grenyes. “Reflections”, el tercer àlbum d’estudi i aclamat per la crítica de la banda, publicat a través de Kozmic Artifactz i Raging Planet, sona com un dia assolellat i una brisa fresca de ritmes groovy i psicodèlia que es balanceja entre moments dolços i deliris massius de les seves grenyes.

The Black Wizards captiven amb un so únic de grooves fuzzadèlics, i mentre beuen de les mateixes fonts que moltes de les bandes contemporànies del voltant, fan un nou gir a les melodies escoltades anteriorment i marquen la seva pròpia personalitat.

Deixa un comentari