AZUCARILLO KINGS

Azucarillo Kings, una banda que teníem pendent de portar a un dels nostres saraus de l’Arcada Koncerts,  portem 25 anys al món de la faràndula, i que finalment es farà realitat.

Els Azucarillo Kings, vint anys després de la publicació del seu primer disc, cansats del tedi estival de Miami, fastiguejats de passar cada putu matí a platges de sorra blanca i piscines en hotels de luxe, farts de jugar al minigolf i inflar-se a Dry Martinis, amb l’únic al·licient vital de repassar, de tant en tant, la cotització en borsa de totes les empreses que componen el poderós i fosc holding empresarial dels Azucarillo Kings, cansats en definitiva d’una vida NORMAL, Azucarillo, Galactican Jungle, Brady de Groom, Dr.Quiroga i Lonely Tasies, han decidit tornar a barrejar-se amb la plebs i venir al pròxim  MiniBeat.

Per a això, ajudats pels seus coachers, secretaris, psicòlegs personals i farmacèutics a sou, i molt especialment pel mag dels pegats, Marc Vila, els nostres amics han desenterrat el repertori que tantes cames han fet ballar. Porteu calçat esportiu, muda i un parell de desfibril·ladors.

<< BANDES

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: