BOUNTIES

Diuen de les generacions Millennial i Z que són una generació perduda, sense feina estable i sense futur a llarg termini. Diuen d’aquestes generacions que estan perduts. I si bé segurament hi ha força part de veritat en tot això, també n’hi ha en la certesa de que tenen les idees molt clares i no els falten ganes de trepitjar fort, qüestionant tot el que els envolta i capitanejant un despertar com a societat a molts nivells, que deixa al descobert la superficialitat en la que vivim immersos tots.

De tot això parla el nou single dels Bounties.  No Me IMPORTA formarà part del seu disc debut que veurà la llum en els propers mesos. La cançó comença lenta i lo-fi per deixar pas a l’Ari aka Gata Maula a mitja cançó, a força d’autotune i mala llet. Gata Maula s’encarrega de cantar i destrossar els cànons de masculinitat i a realçar el poder femení.

Els Bounties venen de Terrassa i darrera d’aquest quartet hi són l’Otto, l’Ari, en Pau i en Xevi. L’any 2017 van auto editar un EP de títol “Su!” i ara acaben d’aterrar dins de Luup Records, amb un primer single que anuncia el que vindrà en els propers mesos. “Siento”, gravat i produit a Camaleó Estudi, és un tema en castellà, molt fresc i desenfadat fent honor al seu estil.

Banda jove i fresca, que barreja diferents estils per arribar a crear un so propi i particular, arriscat, com ens agrada, bandes despreocupades i sense complexes, que fan el que els surt de dins i que no estan corrompudes pel sistema. Esperem que durin amb aquesta actitud, però per si de cas, aquest any els podreu veure en directe al MiniBeat de Granollers. Us convidem a escoltar-los, ballar-los i cantar-los. Curen les penes!


Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: