CATÀSTROFE CLUB

‘NO TE ESTÁS ENTERANDO DE NADA’,  amb aquesta rotunda sentència sintetitzen els granollerins Catàstrofe Club el seu nou treball ‘EJERCICIOS de VISIÓN’, interpel·lant l’oient / espectador a una profunda reflexió i autocrítica davant la seva completa ceguesa. So cru, textos personals, imatges en blanc i negre són ingredients del particular univers de Catàstrofe Club, tot això conjugant amb el sentit de la tragèdia i humor que no deixa indiferent a l’espectador.

‘EJERCICIOS de VISIÓN’ és el segon treball de Catástrofe Club, l’inclassificable projecte amb seu d’operacions a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona), format per Josep Maria Herrera (Veus, guitarres i programacions) i David Molina (Baix, tecles i programacions).

Són la banda sonora de nostra ràbia. Són el parc d’atraccions de la nostra ment. Són la  nostra particular trinxera dins d’un món sense revolucions. Així es defineixen David Molina i Josep Maria Herrera, els seus dos components, un inclassificable projecte.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: