Cia. VENDETTA ++

CircPunk PostContemporani

“ART/CORE”
Dos personatges. O tres. O quatre… o potser encara més. Units per la cintura amb la mateixa corda l’un a l’altre, l’altre a l’un. La fragilitat, la companyonia, la competitivitat i l’instint de supervivència faran treure a la superfície les diferents cares de l’ésser humà, la tècnica de circ (malabars, moviment, acrobàcia i equilibris) és el llenguatge; la construcció d’una dramatúrgia molt boja és l’únic resultat esperat i l’únic punt de partida possible.

“ART/CORE” és la continuació del treball iniciat per la companyia A++ (Agustí Margarit i Alvaro Puyana) anteriorment anomenat “Soroll al mar”, continuat per Agustí Margarit i Pepe Chocomeli.

“ART/CORE” és el nom que rep el procés artístic de recerca i creació de circopunk postcontemporani dut a terme per la Companyia Vendetta des de Juliol de 2021, a partir de la dissolució de la companyia A++ (Preseleccionada a circusnext el 2019) a la primavera del 2021.

“Hem decidit aquest nom (per al projecte creatiu) perquè defineix la nostra manera de treballar i el nostre objectiu. Artcore és un moviment artístic originat a Amèrica del Nord a principis dels 80, que es podria considerar part del moviment punk, potser més definit per una actitud que per unes característiques estilístiques concretes: expressions ràpides, la urgència, canviar coses fins a l’últim moment, maratons improvisació fins a tenir un minut d’una cosa, la recerca de l’impacte”.

“ART/CORE” neix de la necessitat d’expressar i comunicar la primera cosa que et passa pel cap i la primera emoció que passa pel cor, amb l’objectiu, ni més ni menys, de convidar a la reflexió. Si ho sabem, caiem en contradicció amb constància, però la nostra persistent sinceritat és tanta. – A si… i volem treballar amb això!”

“Vivim el nostre duo de manera intensa, de tots els duos, de parelles també i de dualitats, al final arribem sempre a aquest punt que és el que potser ens convida a investigar aquests canvis de rol o de personatge sobtats que ens agrada fer, i poder ser 5 o 6 personatges en un minut.
Ens agrada reflexionar-hi, però no perdre el temps pensant”.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: