DANIEL LUMBRERAS

La música de Daniel Lumbreras es desentén d’etiquetes i classificacions. Només cal escoltar-lo, i deixar-se portar. Sense un idioma concret, només amb sons i fonemes, el barceloní ha captivat el públic des que va decidir compaginar l’art de les teles i els pinzells amb el musical.

La seva paleta és plena de tints de música celta, africana, polinèsia o hawaiana, que acoloreixen composicions meditatives amb arpegis que tan aviat semblen mantres sufís com temes de bossa nova. Cançons contemplatives, a vegades enèrgiques i a vegades totalment oníriques, que us atraparan i no us deixaran anar.

Lumbreras va guanyar confiança en si mateix tocant al carrer del barri de Gràcia, i al parc Güell, i d’aquí, a la sala L’ Astrolabi, on va notar que els seus càntics aventurats agradaven. La ruta el va portar fins al Bar Vinilo, on va conèixer en Pau Vallvé,  Jordi Lanuza (Inspira) i Nico Roig, que col·laboren al nou disc  “La Vila” que ens presentarà a Granollers dins de la tercera edició del Festival MiniBeat.

La revista musical Mondodonoro a nomenat el nou disc de Lumbreras, “La Vila”, com a millor disc Català del 2017.

www.daniel-lumbreras.com

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: