Dr. Tritón (México)

Aquest any al MiniBeat ens tornem més internacionals, encara, i portem una banda de surf instrumental de Mèxic. Dr Tritón és un “jove” i poderós combo de Surf Instrumental que “lluita” per mantenir vigent el moviment del surf mexicà. Hereus d’una escena que per bretxa generacional va trigar gairebé 30 anys a ser representada a Mèxic per les bandes pioneres a finals dels 90’s.

Dr. Tritón està format per Karman, Baby Kurt, Johnny Guaycura i Dalí com a missatgers de les profunditats marines, reprèn l’escena surf gairebé 15 anys després, compartint el seu so instrumental impulsat per un parell de guitarres amb onades de reverb, un baix extravagant i redoblaments de bateria salvatges, però precisos.

Els seus temes “Detective de Bikinis” i “El Beso de Poseidón” es van posicionar al lloc #99 (2017) i #80 (2020); de les 105 millors cançons a Reactor 105.7 FM. Actualment en promoció del seu recent disc “Suite Poseidón” presentat digitalment el 2020 i en viu el 2021 i 2022.

Tot i que la idea de la banda va néixer el primer dia de l’any 2010, els Dr. Tritón porta tocant formalment des de l’any 2014.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: