Els Radiobots

Pels Radiobots aquesta serà la seva segona actuació al MiniBeat, i vam quedar tan contents del projecte, que ara que presentant nou disc és l’excusa perfecte per fer-los tornar al seu poble, Granollers.

Els Radiobots és un projecte educatiu dinàmic i innovador, nascut amb l’objectiu que els infants aprenguin anglès tot gaudint l’experiència musical en directe. Que millorin les seves capacitats expressives i creatives a través de les cançons, i que puguin participar de forma activa en un espectacle en forma de concert fet a la seva mida. Els músics interpreten composicions pròpies que adapten registres com el pop, el hip-hop o la música electrònica al llenguatge i a les necessitats dels menuts. Una posada en escena fresca i amena, ambientada en un món de fantasia que estimularà la imaginació dels infants i a la vegada els permetrà interactuar amb els protagonistes de l’espectacle.

La finalitat es la descoberta del món a través de cançons en anglès molt ballables! Estimulant posada en escena sota la direcció de Txu Morillas i interpretacions de Carol Badillo i Aleix Prats (Illa Carolina).
We are the Radiobots!

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: