Mateólika

Amb uns aires més punk-rock que els seus antecessors, Mateólika acostumat a voltar en solitari, al MiniBeat vindrà amb tota la banda al complert a presentar el seu  quart disc  “La Revolución es una bonita palabra”. El disc es va estrenar a principias  del 2018 amb la força necessària per obrir nous camins comptan amb les col·laboracions de Javi Chispas (Maniática, La banda Jachís) i molts i moltes amistats més.

#SeAcaboLaTonteria és la culminació d’onze anys a la carretera, de centenars de locals tenebrosos i foscos, de nits de triomfs sonors i derrotes ocultes, de crits salvatges i balls prohibits, de cançons anti patriotes, travestisme i mala hòstia. Onze anys de rialles, alegries i de sàtira perseguida, de la inqüestionable necessitat de parlar sense embuts de totes i de tot, de fer música sense censura i de seguir tocant fins a l’alliberament total de les paraules. Salut i Punk.

Fent una mica d’història del cap visible, David Mateos (Mateólika) inicia la seva carrera artística al barri Barcelonès de Trinitat Nova, l’any 2001, a bord de la banda de Rock llatí Stoy Ke Trino. Músic, cantant i show-man, es forja en els escenaris gràcies a l’energia i la vitalitat explosiva d’una banda que arriba a traspassar fronteres recorrent més de deu països durant tres gires europees, entre ells França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Suïssa , Àustria, República Txeca, Dinamarca, Eslovènia, Hongria … deixant gravats dos discos d’estudi, el Somiador (2006) i Senyor Bitxo (2009) i un DVD, Mala Imatge (2010) en rigorós directe a la seva ciutat natal. Un document sonor i visual que mostra de la feina feta durant nou anys per tots els seus integrants.


Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: