MUSIC WARRIORS COMBO

L’Escola de música Combo ens oferirà diferents espectacles i tallers en la propera edició del Festival MiniBeat. Una de les ofertes musicals que hi haurà al MiniBeat, el Combo Music Warriors, format per nois i noies de 11 a 14 anys.

Els Combo Music Warriors oferiran un repertori de clàsssics del rock, ja sigui executant versions d’AC/DC, Nirvana, Fito & Fitipaldis o fins i tot del mateixos The Ramones entre d’altres.

Per una altra banda, l’Escola Combo oferirà també algun taller musical. En aquest cas, un taller per a nadons anomenat “Combo Babies” (Música per a nadons). Aquest taller s’oferirà en dos horaris diferents i es tractarà d’una sessió de 45 minuts adreçada a nadons fins a 36 mesos acompanyats per un màxim de dos acompanyants.

L’objectiu principal d’aquesta sessió és fer gaudir de la música als nadons i estimular el seu desenvolupament sensorial i motriu a través de la música. Es tracta d’una mostra de l’activitat que s’està duent a terme a l’Escola de música Combo. El procediment habitual és a través del joc. En una ambient alegre i proper cantarem, ballarem, escoltarem, tocarem instruments de petita percussió i experimentarem i gaudirem de la música.

L’encarregada d’aquesta activitat és la Gema Maria Navarro, mare de dos fills, llicenciada en piano i cantant, formada en pedagogia i musicoteràpia per embarassades i primera infància. Duu a terme Combo Babies (Música per a nadons) i Combo Family (Música en família) a l’Escola de música Combo.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: