NINJA PASTORI

Després de moltíssims anys fora dels escenaris… Guiats per una vella cinta de vídeo que van trobar en un satèl·lit estavellat, els Ninja Pastori van arribar a la terra per donar suport a les forces del bé a través dels seus himnes: les sintonies de dibuixos animats.

Malauradament les males companyies en aquest planeta els han corromput i ara només canten en tavernes de dubtosa reputació. Ja no lluiten contra el mal, però tampoc contra el bé. Perquè els agrada el món tal i com està: REGULAR!

És un tribut al rock, però no a un sol grup. Amb cançons que tothom coneix, taral·leja i balla. Un recorregut nostàlgic però també un “despiporre” que li treu punta al tòpics de cada gènere: rockandroll, punk, metal, ska, funk… És, sobretot, MÚSICA DE DIBUIXOS ANIMATS… Però amb molt mala llet i bon humor!

Dartacan i My Sharona són la mateixa cançó, Enrique Bunbury canta Mazinger Z, Jackie i Nuca la va compondre Kurt Cobain, i Marco és una bossanova brasilera. Un deliri en tota regla que no té desperdici.

<< BANDES

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: