Sictor Valdaña

Victor Saldaña aka Sictor Valdaña, és dels pocs compositors punk més interessants i carismàtics de Catalunya i que per segona vegada trepitjarà un escenari a Granollers. Va actuar al Festival Fusiònica de fa un parell d’anys amb banda, els Check This Outs: Kandi Camprubí i Mr. Ned (també en Zephyr Lake). Tot i que al Festival MiniBeat vindrà en solitari.

El seu so és una barreja perfecta entre el folk punk del seu primer EP i la sensibilitat més lo-fi garatgera de les seves últimes cançons. Penseu en una barreja entre Jawbreaker, Neutral Milk Hotel, Ty Segall i algun cantant de country borratxo i estareu bastant a prop d’imaginar el que és en Sictor Valdaña.

A l’hora de fer cançons no s’està per ximpleries. La seva història comença al 2010 quan el Sictor Valdaña grava el seu primer EP, un recull d’himnes punk immediats i corejables que marquen un punt de partida a l’experimentació que vindrà després. Amb la comoditat (i reptes) que ofereix el DIY i havent passat de solista a banda completa i actualment, altre cop a solista, Víctor encara el futur amb un bon grapat de discos a la seva esquena i un nou llarga durada “Extinction never felt so good” editat el 2018 amb tota la banda.Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: