TAKA TAKA CHOMBO

Els Taka Taka Chombo és un col·lectiu de joves de Granollers que fan música amb instruments de percussió reciclats, al MiniBeat som molt fans d’ells i valorem molt projectes com aquest, i prova d’això, es que a la tercera edició del festival, aquesta serà la seva tercera participació, 3 de 3.

Van néixer a la la Festa Major de Granollers del 2015 amb un espectacle anomenat ” D’on surt la música?” el van estrenar a la Plaça de la Porxada el 26 d’agost de 2015, donant suport a la colla dels Blancs dels quals en son part activa.

Els Taka Taka Chombo demostren que hi ha infinitat de maneres de fer música com per exemple amb bidons d’escombraries i pots de pintura buits.  Un cop a l’escenari, deixen constància de la coordinació i dels seus dots de percussió barrejats amb claus d’humor. També fan participar al públic picant de mans amb diferents ritmes i intensitats. Diferents joves ballarins els acompanyen amb coreografies de breakdance. La seva intenció és crear música amb allò que troben per qualsevol lloc.

Així doncs és que, si tu també vols aprendre a trobar el so de les coses reciclades, vine a l’espectacle que realitzaran al Minibeat!


Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: