TIGER MENJA ZEBRA

Amb molta alegria i mal de cap, anunciem la presència al MiniBeat de la banda més especial i canyera que a parit Granollers, els Tiger Menja Zebra. En aquesta ocasió, faran un concert taller on tot el public quedarà impresionat de l’energia que descarrega la seva música i on els més petits podran tastar el poder que dona tenir els seus aparells entre les mans!!!

Si amb “Com començar una guerra” (Music or Nothing 2012) Tiger Menja Zebra van convidar a la provocació, el desvergonyiment, la intimidació i la fúria sense prejudicis, a “Super Ego” (Music or Nothing 2014) els guanyadors mostraven prepotència , supèrbia i súper menyspreu cap als altres, orgullosos de si mateixos i de trepitjar als perdedors, ara arriba “Anarquia i mal de cap” (Hidden Track 2017), on tot ordre s’esvaeix de nou per preparar una futura guerra.

Servilisme desgastat, decepció, ràbia que condueix al desordre, via de no retorn. I així seguim fent, fins que no quedi ningú. Me la pela tot. Amb aquest tercer treball Tiger Menja Zebra tanquen l’autoproclamada “Trilogia de l ‘Autodestrucció de L’ésser humà” segons la seva particular visió. “Anarquia i mal de cap”, com en els anteriors treballs, ha estat produït per ells mateixos i gravat i mesclat per Marc Morgione a Micromaltesse / Vip Ganga de Barcelona. Masteritzat per Yves Roussel. El disc mostra de nou una obra compacta de 8 temes sense concessions a 140bpm de manera ininterrompuda. En aquesta ocasió, avançant un pas més en la seva particular evolució, la formació es presenta amb quatre components: dues bateries i dos baixos que donen suport a l’electrònica, veus i crits.

Aïllat, tanca els ulls, puja el volum, posa-li ous, agafa aire i dóna-li al play.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: