VENTOLERA

Concert per a famílies amb més de 15 instruments del grup de vent. Música clàssica, popular, jazz, ètnica. Durant el concert podreu escoltar, cantar i gaudir de diferents escenes entre les quals un conte i un moment de circ.

Organitzat per La Botzina, formada per tres persones que integren dos àmbits: el musical i l’educatiu.

L’objectiu de la Botzina és la producció i realització de concerts didàctics, és a dir, crear espectacles basats en la música com a continguts i que tenen un clar caràcter educatiu.

Des del seu inici el 1996 fins al dia d’avui, La Botzina ha creat més d’una quinzena d’espectacles tot col.laborant amb formacions musicals de primer nivell i de diferents àmbits musicals com la Banda Municipal de Barcelona, la cobla Sant Jordi-ciutat de Barcelona, la Big Band de Granollers o la companyia de flamenk de Sónia Sanchez entre molts d’altres.

La diferent tipologia dels seus concerts pel que fa a format els permet actuar des dels grans auditoris fins a la mateixa aula de l’escola. No obstant, el tractament de les seves propostes segueix el mateix patró pel que fa a projecte didàctic, dinamisme i màxima implicació de l’espectador i qualitat i rigor en la realització de l’espectacle.

Festival familiar de música alternativa de Granollers

A %d bloguers els agrada això: