Yahi tocarà al MiniBeat

yahiJa ho vam anunciar el passat 7 de març en la presentació per xarxes socials del cartell artístic del primer Festival MiniBeat. Tenim l’honor d’anunciar que Yahi, banda vallesana, estarà present al MiniBeat d’aquest 2016.

Yahi és una banda post de difícil etiqueta, que convida a explorar estranys i sorprenents paratges musicals.

Formació formada per 5 músics en Joange, en Toni, l’Albert, en Frederic i l’Oscar amb llarga experiència tant als escenaris del nostre país com internacionalment. La seva música a través de ritmes impossibles i harmonies penetrants permeten al públic transportar-se a varies esferes i sensacions.

El primer disc de Yahi, Ultramar, amb el qual es consolida la banda, és fruit d’anys d’exploració i improvisació post durant els quals fóren coneguts com a Miyahi. Al 2009 s’embarcaren amb en Santi Garcia i una pila de col·laboradors per crear aquest disc ple de sorpreses, de moments esguerradors i paisatges suggerents.

Actualment, Yahi està treballant en el que serà el seu proper disc.

Escolta  Yahi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s