Catástrofe Club tocarà al MiniBeat

576_1410970884catastrofe_club_grupoUna altra banda confirmada per aquesta primera edició del Festival MiniBeat, els Catástrofe Club. Podrem gaudir de la seva proposta clara i unívoca així com de la posada en escena del seu primer treball discogràfic “Galletas”.

Us deixem aquí quatre ratlles sobre els Catástrofe Club i el seu nou disc “Galletas”.

“Són la banda sonora de nostra ràbia. Són el parc d’atraccions de la nostra ment. Són la  nostra particular trinxera dins d’un món sense revolucions. Així es defineixen David Molina i Josep Maria Herrera, els seus dos components, un inclassificable projecte que ja té el seu primer treball discogràfic “Galletas” (2015), editat a través del segell Molusco Discos. En aquest primer disc ofereixen onze cançons amb importants dosis de sarcasme. Temes en el que l’indie-pop electrònic s’uneix amb sons i formes de rock-punk i en el què bases seqüenciades, baixos reiteratius, guitarres eléctriques i acústiques, veus melòdiques i veus filtrades es combinen a parts iguals. Tot això al servei d’un missatge i unes lletres que, segons ells mateixos, són l’essència dels Catástrofe Club.

Notícies relacionades: Nació Digital

Escolta els Catástrofe Club

Per acabar us deixem un videoclip dels Catástrofe Club “Galletas”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s