Esperit! tocarà al MiniBeat.

imageUna altre artista confirmat per aquesta primera edició del Festival MiniBeat, Esperit! Podrem gaudir de la seva proposta genuina i atractiva així com de la posada en escena del seu darrer  treball discogràfic “Heráclito” realitzat conjuntament amb l’artista Negro.

Us deixem aquí quatre ratlles sobre Esperit!

“Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada (Sant Celoni, 1981) presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure.

“Heráclito”, l’esperat disc conjunt de Negro i Esperit:

Després de viure junts moltes hores de furgoneta i mil batalles a l’escenari, ja començava a ser hora que Dalmau Boada i Fernando Junquera (Esperit! i Negro, si ho preferiu) es decidissin a compartir també un trosset de plàstic rodó d’aquells que anomenem discos. Un disc anomenat “Heráclito” que comparteixen com bons germans: una cara per cadascú, però marcades totes dues per un ADN comú de màgia i complicitat. Un trip experimental en tota regla, carregat de folk al·lucinogen i els sons més calidoscòpics i imprevisibles. Només de juxtaposar-los, els poders còsmics d’en Fer i d’en mau reaccionen, es fonen i es multipliquen. I és que fins i tot composant i gravant a 300 quilòmetres de distància, hi ha alguna cosa en l’essència de cadascun d’ells que es cola en la música de l’altre, en un feliç procés de contaminació. No hi ha dubte que són dues de les personalitats més interessants de la psicodèlia mediterrània i, després de forjar-se en mil projectes col·lectius i personals, ara ataquen junts i a la vegada. El disc ja està a la venda en CD, vinil i digital de la mà de La Castanya i Bankrobber.”

Escolta Esperit!

Per acabar us deixem un videoclip d’Esperit! “Funk Daga”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s