L’exposició fotogràfica BandBandFest estarà present al MiniBeat.

Bandfest_logoJa us hem dit per activa i per passiva que el Festival MiniBeat no només és un festival carregat de diferents propostes musicals, sinó que també al MiniBeat hi trobareu un conjunt de propostes artístiques més que interessants. Una d’aquestes propostes que oferirà el Minibeat és una exposició fotogràfica denominada, BandBandFest, on hi haurà un recull immens de diferents instantànies de diferents músics i artistes (Bob Dylan, Amy Winehouse, Bruce Springsteen, David Bowie, Franz Ferdinand, Lou Reed, Nirvana-Kurt Cobain, …) fetes per un munt de fotògrafs del ram (David Calle, Xavier Mercadé, Alex Delarge, Liberto Peiró, Paco Manzano i Juan Perez-Fajardo).

Entre concert i concert, entre taller i taller teniu una oportunita única de gaudir d’una exposició genuïna.

Aquí us deixem quatre ratlles més del projecte fotogràfic “BandBandFest”

Qui som?

Abans de res som amants de la música, enamorats dels concerts en viu.

Desde fa molts anys, i sempre que en tenim ocasió, som testimonis dels concerts en directe que els grans artistes venen a ofrir als nostres escenaris.

Els uns carregats amb les seves càmeres, uns altres amb les seves biografies apreses, els altres amb les seves cançons memoritzades… tots compartim aquest moment que, per a nosaltres, sempre es massa curt.

Per això, como a amants de la música en viu, ens hem proposat apropar al gran públic moments d’aquests espectacles mitjançant la fotografia. Reconeixem alguns d’aquests espectàcles com a fragments d’Història, en majúscules.

I aquest propòsit ha sigut possible gràcies a la unió de les obres d’alguns dels millors fotògrafs musicals del nostre país. L’enorme professionalitat i internacionalitat d’aquests fotógrafos, i la qualitat de les seves fotos ens van convèncer per crear aquest web, on les fotos són vistes com a obres d’art.

Armats de valor i d’una set d’il·lusions infinita us presentem aquest treball arqueològic, en el que podreu veure als vostres artistes preferits en diferents moments de les seves carreres, en concert, entre caixess… Tot això retratat pels que han estat més a prop, els fotògrafs, aquells en qui ningú no s’hi fixa, pero que sempre estan allà, amb les seves càmeres a punt esperant aquell detall que la pupil·la no veu pero que la càmera sempre reflexa.

Hem volgut respectar l’elecció de cada fotògraf en quant a format, gestió de color i visió dels grans músics. Us deixem amb les seves obres més preuades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s