Concurs de disfresses al MiniBeat. Disfressa’t de punk

imageAixò és un no parar! I és que no parem d’anunciar-vos el munt d’activitats, concerts i tallers que trobareu al Festival MiniBeat. Avui toca informar que el MiniBeat tindrà el seu propi Concurs de Disfresses: “Disfressa’t de punk!”, serà el seu nom i aquí sota us deixem més informació sobre aquest concurs. Animeu-vos!

Bases Concurs: Disfressa’t de Punk!!

Quin és l’objectiu del concurs?

Disfressar-se , pentinar-se i maquillar-se de punk!!!!

Qui pot participar-hi?

El concurs està obert a tots els nens i nenes fins als 11 anys.

Puc venir disfressat de casa?

I tant, és el millor, però si no pots venir pentinat des de casa, tingues en compte que, dins el recinte també hi haurà tallers de maquillatge i perruquería, on et podràn acabar de retocar i podràs fer-te una bona cresta!!

Com s’ha de presentar la candidatura?

Entre les 15:00 i 16:00 hores tots els participants s’hauràn de presentar a un punt del recinte que serà el photocall situat a l’accés d’ entrada del festival. Allà hi haurà el jurat. Us faran unes fotos us prendran les dades (nom i edat) i donaran un nº de participant que haureu de conservar per si sou sel.leccionats guanyadors.

Com se seleccionaran els guanyadors / guanyadores?

Una comissió d’experts formada per membres del festival, punks professionals i punks aficionats farà una selecció d’un màxim de 3 propostes finalistes. La Comissió no podrà declarar desert el concurs, així que afanya’t i prepara la teva disfressa punk pel MiniBeat!

Quins premis hi haurà?

Hi haurà un 1er, 2on i 3er premi.

Els premis seran instruments musicals subvencionats per la botiga d’ instruments UME Granollers.

Lliurament de premis:

El lliurament de premis es farà abans de l’últim concert. A les 17:00h a l’escenari de la Nau B1.

Difusió de les fotografies:

Les fotografies dels premiats es publicaran a la web i a les xarxes socials del festival. L’Organització es reserva el dret exclusiu de la utilització de les fotografies dels premiats / premiades.

Atès que el dret de la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Amb l’acceptació de les bases del concurs, els pares, mares o tutor-a legal, dels menors participants en el concurs autoritzant i donen el seu consentiment per la publicació de les fotografies a la web i xarxes socials del festival.

La participació en el Concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s